Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Αληθινή αγ... αγ... αγάπη, True love!

«Όσοι πιστοί προσέλθετε!» True love… Έτσι θα την λέω!! True love, εστί κάτι που το καταλαβαίνεις μόνο όταν το βρίσκεις. Είναι αρκετά στάδια μετά το “γουστάρω“, τον έρωτα και την αγάπη. Να σας πω μερικές ενδείξεις… Χμμμ… Ακόμα και ο Θεός τη διδάσκει! Κυκλοφορεί ελεύθερη αλλά έχει πολλές απαιτήσεις από τους ανθρώπους! Πολλοί την αναζητούν, αλλά λίγοι τη βρίσκουν! Δεν τρώγεται! Έτσι που λέω… True love. Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν υπάρχει αυτή η έννοια, αυτή η δύναμη… Όμως πείθομαι από τις παρατηρήσεις μου και τελικά αποδέχομαι την ύπαρξή της! Δεν τολμώ να πω περισσότερα... True Love...

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Στον καθένα κάτι λείπει σ’ αυτή τη ζωή. Κι αυτό που του λείπει καταντάει το φριχτό του μαρτύριο, άμα το αναλύει ξανά και ξανά, άμα του παραδίνει σημασία…

Το “True Love” είναι ένα σκληρό παιχνίδι ερωτικών σχέσεων.

Το “True Love” είναι ο ανεκπλήρωτος έρωτας από την πλευρά των αντρών. Η επιθυμία για συντροφικότητα από την πλευρά των γυναικών. Είναι η απελπισμένη αναζήτηση του Νοήματος, μέσα κι έξω από τα δεσμά της συμβίωσης.

Το θέμα του “True Love” ταιριάζει σε ροζ ιστορία. Αλλά δεν είναι. Ο ρομαντισμός του είναι περιπαικτικός και οι γνωστές συμβάσεις του είδους μόνον ως χοντρά αστεία μπορούν να διαβαστούν.

Το “True Love” είναι στην ουσία μια μαύρη κωμωδία, που σαρκάζει όσους κάνουν το λάθος να μπερδεύουν το μυαλό με την καρδιά τους· γεγονός που αφορά κάποιους διανοούμενους οι οποίοι, αν και έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην αναζήτηση του Νοήματος, αγνοούν την πιθανότητα αυτό να βρίσκεται, στην κυριολεξία, αν όχι μέσα τους, οπωσδήποτε πολύ κοντά τους.